Birou de traduceri

Fordítóiroda

RO HU
Traduceri caracterizate prin calitate de nivel înalt, rapiditate, precizie!

Referințe

Waberer's International
www.waberers.com
Almi Rom
www.almi.at
Soros
www.sec.ro
Apicom
www.apicom.ro
Geplas
www.geplas.ro
Zsozo
www.zsozo.ro

Despre noi

Biroul nostru de traduceri şi-a deschis porţile în 2005, pe atunci având doi angajaţi, număr, care între timp a crescut la 5 angajaţi permanenţi şi mai mulţi colaboratori, pe care îi avem în prezent.

În afară de sediu (str. Jigodin nr. 28 Miercurea Ciuc), în prezent firma noastră are şi un punct de lucru, în str. Márton Áron nr. 21, Miercurea Ciuc. Obiectul principal de activitate al întreprinderii este CAEN 7430 - Activități de traducere scrisă şi orală, punând accentul pe prima, adică pe traducerea scrisă.

Prin caracterul acestei activităţi, mărimea actuală a întreprinderii ne permite să adoptăm o dinamicitate deosebită faţă de solicitările clienţilor noştri, să putem oferi soluţia cea mai avantajoasă la toate problemele legate de traduceri.

Pregătirea şi experienţa traducătorilor noştri ne permit să oferim clienţilor servicii de calitate ireproșabilă. Printre referinţele noastre, pe lângă textele specializate în domeniul juridic, administrativ, comercial, medical şi tehnic, se regăsesc şi traduceri ale unor opere literale, iar angajaţii noştri participă des în calitate de interpreţi la evenimente sociale (ex.: căsătorii), juridice (ex.: procese juridice), comerciale (ex.: conferinţe, negocieri).

Reţeaua noastră extinsă cu colaboratori din întreaga ţară, ne permite, ca să putem oferi traduceri nu numai din/în limbi mai frecvente în regiunea noastră - de circulaţie internaţională, ci şi din/în numeroase limbi mai puţin comune, dar care se dovedesc tot atât de importante pentru clienţii noştri.
Despre noiServiciiTarifeContact © 2012-2015 Vorfor SRL